Ιστορικό

Το Φροντιστήριο ΟΡΟΣΗΜΟ ΑΘΜΟΝΟΝ άρχισε να λειτουργεί με την σημερινή του μορφή τον Ιούνιο του 2011.

Ο μαθηματικός Γιώργος Μάκος και ο καθηγητής πληροφορικής Γιώργος Δρες ιδρύουν το φροντιστήριο ως αυτόνομη διοικητικά μονάδα και υπό την αιγίδα του ομίλου φροντιστηρίων ΟΡΟΣΗΜΟ σε συνεργασία με τον κύριο Ανδρέα Ζύρμπα. Ο φυσικός Ανδρέας Δάσκας αναλαμβάνει την διεύθυνση του κλάδου των φυσικών επιστημών.

Τη σχολική χρονιά 2011 – 2012 ο χώρος του φροντιστηρίου ανακαινίζεται ριζικά. Οι μαθητές του φροντιστηρίου αυξάνονται σημαντικά και η πρώτη επιτυχημένη χρονιά λειτουργίας επισφραγίζεται με τα εξαιρετικά αποτελέσματα των μαθητών όλων των τάξεων, κυρίως όμως, με τις εντυπωσιακές επιδόσεις των μαθητών της Γ΄ Λυκείου στις Πανελλαδικές Εξετάσεις.


Τη σχολική χρονιά 2012 – 2013 οι μαθητές του φροντιστηρίου διπλασιάζονται καθώς και το διδακτικό προσωπικό που αποτελείται πλέον από έμπειρους και καταξιωμένους συνεργάτες. Το φροντιστήριο ΟΡΟΣΗΜΟ ΑΘΜΟΝΟΝ καθίσταται μια σημαντική και ανερχόμενη δύναμη στο χώρο.


Τη σχολική χρονιά 2014 – 2015 το δυναμικό του φροντιστηρίου αυξάνεται περαιτέρω. Οι επιδόσεις των μαθητών του φροντιστηρίου είναι εντυπωσιακές : 30% συγκέντρωσαν περισσότερα από 18.000 μόρια. Η κυρία Ζωγραφιά Βακάλογλου αναλαμβάνει τη θέση του συμβούλου επικοινωνίας με τους μαθητές.


Τη σχολική χρονιά 2015-2016 οι μαθητές μας συνεχίζουν να αυξάνονται. Είναι μία ακόμα επιβράβευση για το παιδαγωγικό μας έργο, για το οποίο είμαστε υπερήφανοι. Το φροντιστήριο επεκτείνεται σε 2ο κτίριο (Παλαιολόγου 3, δίπλα στο κεντρικό κτίριο). Επεκτείνεται και η συνεργασία μας με νέους καθηγητές όλων των ειδικοτήτων, με αυστηρά κριτήρια επιλογής.


Τη σχολική χρονιά 2016-2017 το φροντιστήριο μεγαλώνει σημαντικά. Το 3ο μας κτίριο (Κ. Παλαιολόγου & Δ. Ράλλη) στεγάζει και υποστηρίζει επιπρόσθετα την μελέτη των μαθητών, σε 8 νέες αίθουσες. `Ετσι πλαισιώνουμε ακόμα πιο ουσιαστικά την προσπάθειά τους, αναβαθμίζοντας τις υπηρεσίες που προσφέρουμε.


Τη σχολική χρονιά 2017-2018 η φιλόλογος Καλλιόπη Πιτσόλη αναλαμβάνει τη στελέχωση και διεύθυνση του τομέα των ανθρωπιστικών σπουδών και το συντονισμό των μαθημάτων της θεωρητικής κατεύθυνσης. Το φροντιστήριο ΟΡΟΣΗΜΟ ΑΘΜΟΝΟΝ έχει καθιερωθεί ως ένας εκπαιδευτικός οργανισμός με κύρος, που υποστηρίζει την προσπάθεια όλων των μαθητών του Λυκείου.

2011

Το Φροντιστήριο ΟΡΟΣΗΜΟ ΑΘΜΟΝΟΝ άρχισε να λειτουργεί με την σημερινή του μορφή.

Ο μαθηματικός Γιώργος Μάκος και ο καθηγητής πληροφορικής Γιώργος Δρες ιδρύουν το φροντιστήριο ως αυτόνομη διοικητικά μονάδα και υπό την αιγίδα του ομίλου φροντιστηρίων ΟΡΟΣΗΜΟ σε συνεργασία με τον κύριο Ανδρέα Ζύρμπα. Ο φυσικός Ανδρέας Δάσκας αναλαμβάνει την διεύθυνση του κλάδου των φυσικών επιστημών.

2011 – 2012

Ο χώρος του φροντιστηρίου ανακαινίζεται ριζικά. Οι μαθητές του φροντιστηρίου αυξάνονται σημαντικά και η πρώτη επιτυχημένη χρονιά λειτουργίας επισφραγίζεται με τα εξαιρετικά αποτελέσματα των μαθητών όλων των τάξεων, κυρίως όμως, με τις εντυπωσιακές επιδόσεις των μαθητών της Γ΄ Λυκείου στις Πανελλαδικές Εξετάσεις.

2012 – 2013

Οι μαθητές του φροντιστηρίου διπλασιάζονται καθώς και το διδακτικό προσωπικό που αποτελείται πλέον από έμπειρους και καταξιωμένους συνεργάτες. Το φροντιστήριο ΟΡΟΣΗΜΟ ΑΘΜΟΝΟΝ καθίσταται μια σημαντική και ανερχόμενη δύναμη στο χώρο.

2014 – 2015

Το δυναμικό του φροντιστηρίου αυξάνεται περαιτέρω. Οι επιδόσεις των μαθητών του φροντιστηρίου είναι εντυπωσιακές : 30% συγκέντρωσαν περισσότερα από 18.000 μόρια. Η κυρία Ζωγραφιά Βακάλογλου αναλαμβάνει τη θέση του συμβούλου επικοινωνίας με τους μαθητές.

2015-2016

Οι μαθητές μας συνεχίζουν να αυξάνονται. Είναι μία ακόμα επιβράβευση για το παιδαγωγικό μας έργο, για το οποίο είμαστε υπερήφανοι. Το φροντιστήριο επεκτείνεται σε 2ο κτίριο (Παλαιολόγου 3, δίπλα στο κεντρικό κτίριο). Επεκτείνεται και η συνεργασία μας με νέους καθηγητές όλων των ειδικοτήτων, με αυστηρά κριτήρια επιλογής.

2016-2017

Το φροντιστήριο μεγαλώνει σημαντικά. Το 3ο μας κτίριο (Κ. Παλαιολόγου & Δ. Ράλλη) στεγάζει και υποστηρίζει επιπρόσθετα την μελέτη των μαθητών, σε 8 νέες αίθουσες. `Ετσι πλαισιώνουμε ακόμα πιο ουσιαστικά την προσπάθειά τους, αναβαθμίζοντας τις υπηρεσίες που προσφέρουμε.

2017-2018

Η φιλόλογος Καλλιόπη Πιτσόλη αναλαμβάνει τη στελέχωση και διεύθυνση του τομέα των ανθρωπιστικών σπουδών και το συντονισμό των μαθημάτων της θεωρητικής κατεύθυνσης. Το φροντιστήριο ΟΡΟΣΗΜΟ ΑΘΜΟΝΟΝ έχει καθιερωθεί ως ένας εκπαιδευτικός οργανισμός με κύρος, που υποστηρίζει την προσπάθεια όλων των μαθητών του Λυκείου.